Şinasi İlkokulu
Halisehatun Mahallesi Fahri Korutürk Caddesi. No 69 Uzunköprü/EDİRNE

VİZYON

Çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı,bireysel ve toplumsal haklarının farkında olan ve kullanabilen,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan, kendine güvenen,kendisi ve çevresi ile barışık,iyi bir öğrenci ve iyi bir insan,minik adımlarla geleceğe güvenle yürüyen,mutlu ve özgür öğrencilerin yetiştiği bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitimin Genel Amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan,ulusal ve toplumsal değerlere sahip,çevresine saygılı,düşüncelerini özgürce ifade edebilen,değişim – gelişim ve yeniliklere açık, hoşgörülü, sorumluluk sahibi,mutlu,hayata ve üst öğrenime hazır,gurur duyacağımız,öğrenciler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz Akademik yönden İlçemizin başarılı okullarından olup, sportif faaliyetlerde yarışmalara katılmaktadır

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

1.Ders 08.35-09.15 2.Ders 09.30-10.10 3.Ders 10.25-11.05 4.Ders 11.20-12.00 5.Ders 13.10-13.50 6.Ders 14.05-14.45

Okulumuz İlçe merkezinde olup, İl merkezine 67 km uzaklıktadır.

Halise Hatun Mahallesi Fahri Korutürk Caddesi No:69 Uzunköprü/EDİRNE

2023 Eğitim Vizyonu Projeleri yürütülmektedir.

Okulumuzda Tasarım Beceri Atölyesi (Ahşap ve Metal) bulunmaktadır.